четвер, 09 грудня 2010 12:21

Чісора сумнівається, що Кличко дійсно травмований

Чісора сумнівається, що Кличко дійсно травмований

Британський боксер-важковаговик Дерек Чісора звинуватив українця Володимира Кличка в ухиленні від бою з ним. Поєдинок Кличко - Чісора повинен був відбутися 11 грудня в німецькому Мангеймі. Однак 8 грудня бій відмінили через травму спини українського боксера. Чісора сумнівається, що Кличко дійсно травмований, повідомляє BBC News.

Британець заявив, що, на його думку, українець просто не захотів битися з ним. За словами Чісори, він не має наміру відмовлятися від бою і буде домагатися, щоб його поєдинок з Кличком відбувся тоді, коли суперник зможе вийти на ринг. За останніми даними, лікування займе чотири-шість тижнів.

Чісора додав, що після підписання контракту на бій з Кличком про нього дізналися багато вболівальників. Британець вважає, що тепер ці вболівальники хочуть побачити його на рингу. Саме тому Чісора впевнений, що його бій з українцем все-таки відбудеться.

У бою проти Чісори Кличко повинен був захищати титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Як відзначає видання fightnews.com, бій Кличка-молодшого вперше скасовано через його травму.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чісора сумнівається, що Кличко дійсно травмований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі