четвер, 14 жовтня 2010 12:07

Чісора підлітком отримав умовний термін

Чісора підлітком отримав умовний термін

Наступний суперник Володимира Кличка Дерек Чісора, бій з яким українець проведе 11 грудня в німецькому Мангеймі в минулому мав проблеми з законом.

Дерек Чісора народився в Зімбабве. У 16 років він переїхав до Англії, де жила його мама. За словами боксера, він зв'язався з поганими хлопцями і робив багато різних речей, які властиві таким підліткам. Без наслідків не обійшлося.

"Я повинен був відсидіти три роки у в'язниці, але я попросив суддю призначити мені умовний термін. На щастя для мене, я його отримав", - продовжив він.

Боксерський талант Чісори помітив офіцер поліції Пітер Йетс, який наглядав за ним.

Нагадаємо, Чісора є володарем титулів чемпіона Британії та Сполученого Королівства, до якого йшов по стопах Майка Тайсона. У 2009 році в бою проти Пола Батліна він вкусив суперника. Суддя цього не помітив, але після поєдинку британця відсторонили від бою з Денні Вільямсом за британське чемпіонство і оштрафували на 2.500 фунтів стерлінгів.

Всього Чісора провів на професійному рингу 14 боїв і взяв в них 14 перемог (у тому числі дев'ять - нокаутом).

За матеріалами Daily Star

Зараз ви читаєте новину «Чісора підлітком отримав умовний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі