понеділок, 23 листопада 2020 18:10

Циганков не зіграє проти "Барселони" – Луческу

Циганков не зіграє проти "Барселони" – Луческу
Луческу сподываэться перемогти "Барселону". Фото Рейтер

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів, чи варто очікувати на полі в матчі з "Барселоною" Сергія Сидорчука та Віктора Циганкова, які одужали від коронавірусу. Повідомляє "Трибуна".

"Сидорчук поки що не провів жодного тренування. Вчора отримали негативний результат, сьогодні він ще медогляд проходить. Повинен тільки починати тренуватися.

Дуже складно відходять після ковіду. Минулого тижня у нас повернулися семеро, з яких 6 вже грали проти "Інгульця". Крім того, що не тренувалися довго, вони приходять дуже ослаблені.

Тренувальний процес потрібно по-іншому будувати, щоб вони увійшли в форму. Я трохи форсував, бо мені потрібні ці гравці. Якщо хтось не зможе - заміню іншим".

Сидорчук і Циганков вчора ввечері отримали негативні тести. У кращому випадку, Віктор підготується до суботнього матчу в чемпіонаті (проти "Ворскли". - Gazeta.ua), бо Сидорчук дискваліфікований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі не зіграє проти "Динамо"

Перша гра "Динамо" і "Барселони" завершилася перемогою каталонців - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Циганков не зіграє проти "Барселони" – Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі