четвер, 16 липня 2020 21:42

Чи втримає Суркіс Михайличенка

Чи втримає Суркіс Михайличенка
Віктор Циганков записав на свій рахунок дубль. Фото: ФК "Динамо" Київ

Київське "Динамо" практично виграло боротьбу за друге місце. Підопічні Олексія Михайличенка перемогли луганську "Зорю" - 3:1 . Що треба знати про матч?

Обидві команди мали кадрові втрати. Провідний лівий захисник "Динамо" Віталій Миколенко не зміг відновитися від ушкодження. Півзахисник "Зорі" Богдан Лєднев пропустив гру через те, що за правилами оренди не міг грати проти "Динамо".

"Динамо" змогло переломити хід поєдинку. На 2 хвилині кияни пропустили гол, а на 10 пошкодження зазнав один із лідерів "Динамо" Беньямін Вербич. Проте ще до перерви господарі забили тричі.

Віктор Скрипник помилився зі складом. На лавці запасних опинився один із лідерів команди Дмитро Іванісеня. Це призвело до того, що динамівці дуже просто наближалися до воріт гостей. Хорватський опорник Ловро Цвек явно не справлявся з покладеними на нього обов'язками.

Ворота "Зорі" захищав 20-річний Дмитро Мацепура. Четвертий за статусом. Інші троє – травмовані. Мацепура зіграв невпевнено. Особливо – після удару Сидорчука, за фактом його гол став переможним. Натомість Георгій Бущан, динамівський голкіпер, провів матч на високому рівні.

Повернення Микити Бурди посилило оборону "Динамо". Захист киян не зіграв бездоганно – помилка уже на другій хвилині. Проте Бурда додав класу та надійності.

Перемога киян – справедлива, хоча загалом гра була рівною. Вирішальними стали різниця у грі воротарів, індивідуальний клас Циганкова, Буяльського та Де Пени, амовіддача гравців киян і "тонкошкірість" луганців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, кого із гравців "Динамо" Суркіс готовий продати влітку

"Динамо" мало знімати всі питання про переможця у другому таймі. Свої можливості не використали Віталій Буяльський, Назарій Русин та Карлос Де Пена.

Перемога киян – справедлива, хоча загалом гра була рівною. Вирішальними стали різниця у грі воротарів, індивідуальний клас Циганкова, Буяльського та Де Пени, самовіддача гравців киян і "тонкошкірість" луганців.

Головне питання: чи піде Михайличенко після закінчення сезону. Сумнівів немає: у неділю він переможе "Колос", фінішує другим плюс Кубок України. Суркіс за підсумками другої половини сезону має підстави залишити нинішнього тренера. Але навіщо мучитися на тренерській лаві самому Олексію Олександровичу? Має переконати в цьому президента клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, кого із гравців "Динамо" Суркіс готовий продати влітку

"Десна" вдома поступилася "Олександрії" - 1:3. "Динамо" має 59 очок, на два менше у "Зорі", на чотири – у "Десни". Чемпіонат фінішує 19 липня, неділя: "Колос" - "Динамо", "Зоря" - "Десна".

Зараз ви читаєте новину «Чи втримає Суркіс Михайличенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі