четвер, 13 червня 2013 11:34

"Чи можливий Об'єднаний чемпіонат? Сподіваюся, ні" - Платіні

"Чи можливий Об'єднаний чемпіонат? Сподіваюся, ні" - Платіні
Мішель Платіні негативно висловився про спільний чемпіонат України та Росії ФОТО: AFP

Президент УЄФА Мішель Платіні знову негативно висловився про об'єднання чемпіонатів Росії та України.

Наприкінці березня Платіні на прес-конференції після виконкому УЄФА у Софії вже висловлювався на тему об'єднаних ліг.

"Сьогодні є ліги і клуби з великими фінансовими проблемами. Що їм залишається робити? Зібратися разом і об'єднуватися. Якщо це питання фінансового порятунку, я нічого не маю проти, - зауважив тоді Платіні. При цьому додав: - Але це не про Росію - вона дуже сильна. Виконком, звичайно, спочатку подивиться на дворічний досвід об'єднаної жіночої ліги Бельгії та Голландії. Я ж не прихильник цієї ідеї. Але це я. А рішення приймає виконком", - сказав Платіні.

Через два місяці, офіційний сайт УЄФА оголосив, що Європейський футбольний союз створить робочу групу, яка визначить доцільність організації міжнаціональних ліг. Зокрема робоча група аналізуватиме досвід об'єднаної ліги Бельгії та Голландії в жіночому футболі.

"Чи можливе проведення об'єднаного чемпіонату? Сподіваюся, що неможливо", - сказав Платіні в інтерв'ю "Советскому спорту".

Більше поширюватися на це тему президент УЄФА не став і поспішив на стадіон, де спостерігав за грою молодіжних збірних Росії та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «"Чи можливий Об'єднаний чемпіонат? Сподіваюся, ні" - Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі