пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:19

Чеський клуб проситься в КХЛ

Представники чеського клубу "Енергія" з Карлових Вар провели переговори з керівництвом Континентальної хокейної ліги (КХЛ) про приєднання до КХЛ з сезону-2009/10. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт телеканалу "Спорт".

При цьому остаточного рішення з приводу участі "Енергії" в турнірі поки не прийнято.

Головною перешкодою для вступу чехів до ліги є бюджет "Енергії". За регламентом КХЛ, сума зарплат хокеїстів клубу повинна складати не менше 300 мільйонів рублів. Скільки зараз "Енергія" витрачає на гравців, не уточнюється, проте відомо, що в зарплатній відомості чехів значиться сума менше вказаного.

Представники "Енергії" пообіцяли, що зможуть привести бюджет у відповідність з вимогами КХЛ. "Енергія" повинна представити гарантії своєї участі в чемпіонаті КХЛ сезону-2009/10 в січні 2009 року.

Раніше організатори КХЛ неодноразово заявляли, що вітатимуть вступ до ліги європейських клубів. В даний час в КХЛ виступають команди з Росії, Латвії, Білорусії і Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Чеський клуб проситься в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі