неділя, 08 квітня 2012 18:50

Червоненко боїться на Євро скупчення людей, бо це "величезна проблема"

Червоненко боїться на Євро скупчення людей, бо це "величезна проблема"
МНС готове до виникнення можливих небезпек під час Євро. Фото: ukranews.com

Міністерство надзвичайних справ України готове до виникнення можливих небезпек і надзвичайних ситуацій під час проведення фінальної частини Чемпіонату з футболу Євро -2012.

Про це заявив помічник міністра МНС України Євген Червоненко.

"По-перше, в містах, які прийматимуть Євро, діятиме програма "112". Безумовно, вона передбачає первинну координацію силових та рятувальних органів, а також медичної допомоги. Я намагався підготувати програму порятунку за допомогою вертольотів в місцях масового скупчення, адже транспорт з будь-якими мигалками є даремним", - повідомив Червоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров про підготовку до Євро-2012: криза, безгрошів'я, а ми вплуталися в це

За його словами, міністерство сподівається і на свідомість громадян, які не провокуватимуть виникнення надзвичайних ситуацій.

"Будемо сподіватися на ту самоорганізацію і все ж таки на те, що вдасться розставити групи швидкого реагування. З досвіду 2004 року можу сказати, що такі скупчення людей, які були на Майдані і які, ймовірно, будуть під час Євро – це величезна проблема. У такому натовпі будь-який неправильний рух може викликати незворотні процеси, як і паніка. Я впевнений, що міністр Балога організує все задля того, аби сили були сконцентровані на безпеці людей", - додав Червоненко.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко боїться на Євро скупчення людей, бо це "величезна проблема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі