пʼятниця, 31 жовтня 2008 14:09

Черновецький встановить пам"ятник Віталію Кличку

Черновецький встановить пам"ятник Віталію Кличку
Мер Києва Леонід Черновецький запропонував встановити пам"ятник українському боксеру-важкоатлету Віталію Кличку, який є депутатом міськради столиці України. 30 жовтня Черновецький запропонував цю ідею депутатам міськради, і вони одноголосно проголосували "за", повідомляє "Кореспондент.net".

Мер Києва спочатку запропонував привласнити Кличку звання Почесного громадянина міста, але з"ясувалося, що це зробив ще чотири роки тому колишній мер міста Олександр Омельченко. "Ну, тоді давайте встановимо пам"ятник або бюст!" - запропонував Черновецький.

Кличко, присутній на засіданні міськради, назвав себе скромною людиною та відзначив, що пам"ятник йому не потрібен. Проте Черновецький доручив створити робочу групу, яка повинна визначити зовнішній вигляд пам"ятника.

Віталій Кличко є чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Цей титул він завоював 11 жовтня 2008 року, перемігши нігерійця Семюела Пітера.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький встановить пам"ятник Віталію Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі