четвер, 15 січня 2009 17:14

Черновецький викупив київський "Арсенал" (ВІДЕО)

Черновецький викупив київський "Арсенал" (ВІДЕО)

Як стало відомо "Чемпіону" з достовірних джерел, власником столичного ФК "Арсенал" став мер Києва Леонід Черновецький.

За неофіційною інформацією, Черновецький викупив 50 відсотків акцій клубу. Інші 50 відсотків акцій розподілені між групою інвесторів, до якої також входить і власник "Дніпра" Ігор Коломойський.

Нагадаємо, що майже два роки тому сам Леонід Черновецький ледь не ліквідував "Арсенал", мотивувавши це тим, що з міського бюджету витрачається багато грошей на утримання клубу.

Вадим Рабинович в інтерв"ю ТСН підтвердив продаж прав на клуб саме Леоніду Черновецькому, а президентом, можливо, стане його син Степан.

- Зі мною вела переговори група інвесторів, яка складається з двох груп, які разом працюють, вони і викупили у мене "Арсенал". Я вперше називаю прізвище нового президента клубу - це Черновецький. Єдине, що я зрозумів з розмови між нами, Леонід Михайлович зайнята людина і, швидше за все, президентом клубу стане його син - Степан. Принаймні, мені обіцяли, що ніякого іншого прізвища не буде. Мене ці люди ніколи не підводили.

- Якщо я не помиляюся, то коли ви купували "Арсенал", то саме Черновецкий був проти фінансування клубу...

- Я хочу відразу уточнити, що Черновецький не хотів, щоб бюджет міста годував футбольний клуб "Арсенал". Якщо ж це робитимуть бізнесмени за рахунок своїх грошей, то це інше питання. Черновецький виконав свою передвиборну обіцянку - звільнив бюджет від навантаження футбольного клубу, але він нікому не обіцяв, що сам не фінансуватиме клуб.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький викупив київський "Арсенал" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі