четвер, 13 грудня 2007 13:13

Черновецький обіцяє реконструкцію п"яти стадіонів

Черновецький обіцяє реконструкцію п"яти стадіонів
Мер Києва Леонід Черновецький вирішив  реконструювати п"ять столичних стадіонів до Чемпіонату Європи з футболу 2008 року. Про це заявив перший заступник голови Київміськадміністрації Денис Басс: "Ці стадіони практично не ремонтувалися з моменту створення. Тепер деякі з них майже непридатні для занять спортом. Ми зараз активно відновлюємо і розширюємо мережу спортивних об"єктів".

З його слів, до кінця 2007 р. завершиться реконструкція двох стадіонів - на вул. Якубовського, 7-г і в парку культури і відпочинку Партизанської слави на вул. Тростянецькій, 60.

За два роки повинна завершитися реконструкція стадіону спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву "Атлет" на вул. Зрошувальній, 4-а. Вартість робіт становитиме 4,3 млн. гривень, повідомляє прес-служба міськадміністрації . В той же час закінчиться будівництво учбового тренувального центру дитячо-юнацької спортивної школи J 15 на вул. Ягідна, 2.

Крім того, за два роки в столиці відновить роботу відремонтований стадіон "Авангард", що на вул.Магнітогорській, 1. Вартість його реконструкції становитиме понад 2,3 млн. грн.

Також в рамках підготовки до Євро-2012 буде проведений косметичний ремонт стадіону "Темп", який знаходиться на вул. Вітрука, 10. Останній буде резервним стадіоном під час проведення чемпіонату, повідомляє Цензор Нет

Зараз ви читаєте новину «Черновецький обіцяє реконструкцію п"яти стадіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі