четвер, 20 березня 2008 17:36

Черновецький на початок демонтажу ТРЦ "Троїцкий" не доїхав

Черновецький на початок демонтажу ТРЦ "Троїцкий" не доїхав
Сьогодні, 20 березня, в Києві почалися роботи по демонтажу ТРЦ "Троїцький".

Демонтаж недобудованої будівлі торгово-розважального центру "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" здійснює компанія "Київметробуд". Спецтехніка почала руйнування недобудованого другого поверху будівлі близько 16:25. В даний час спецмашина зрізає арматуру несучих опор будівлі і свердлить бетонну підставу опори.

На будмайданчик приїхали чиновники Київської міської державної адміністрації. Планувалася також участь мера Києва Леоніди Черновецького, проте він так і не приїхав.

Перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко виразив упевненість в закінченні демонтажу до 1 липня. Він додав, що в ідеальному варіанті необхідно було б почати демонтаж після розробки і затвердження проекту зносу, а довелося почати без нього.

Чиновник пояснив це тим, що демонтаж ТРЦ "Троїцький" став політичною проблемою, і тому знос необхідно було почати невідкладно, щоб ні у кого не виникло підозр, що міськадміністрація намагається уникнути демонтажу.

Демонтаж наземної частини недобудованого торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" повинен був початися ще в лютому, але кілька разів підряд переносився на пізніший термін.

УЄФА наполягає на неможливості проведення на НСК "Олімпійський" матчів Євро-2012, якщо не буде демонтований ТРЦ "Троїцкий".

"Корреспондент"
Зараз ви читаєте новину «Черновецький на початок демонтажу ТРЦ "Троїцкий" не доїхав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі