понеділок, 02 липня 2007 13:52

Черновецький хоче побудувати стадіон до Євро-2012 в Дарницькому районі

Київська міська державна адміністрація і Федерація футболу України вважають земельну ділянку 78,94 га по вулиці Поліській в Дарницькому районі найбільш відповідною для будівництва стадіону до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Київміськадміністрація вважає, що це місце вигідне своєю близькістю до станцій метро "Бориспільська" і "Червоний Хутір", до Дарницького залізничного вокзалу, що будується, і до аеропорту "Бориспіль". Проте, за словами Журавського, на ділянці розташована військова частина.

У зв"язку з цим мер Києва Леонід Черновецький звернувся до Президента Віктора Ющенка і прем"єр-міністра Віктора Януковича з проханням допомогти вирішити питання передачі земельної ділянки Міністерством оборони в користування Головного управління фізкультури і спорту Київміськадміністрації, яка вважає за необхідне виділення земельної ділянки площею близько 100 га для будівництва стадіону, повідомляє economic-ua.com.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче побудувати стадіон до Євро-2012 в Дарницькому районі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі