четвер, 04 грудня 2008 19:50

Через "світлову яму" російський біатлоніст зробив п"ять промахів

Російський біатлоніст Максим Максимов, який допустив п"ять з п"яти можливих промахів на першому вогняному рубежі індивідуальної гонки (3 грудня), пояснив свою невдалу стрілянину "світловою ямою". Тренери збірної Росії вважають, що до цієї ями потрапляли всі спортсмени, які стріляли на трьох перших установках, повідомляє lenta.ru з посиланням на агентство "Весь Спорт".

"Напевно, я потрапив до найглибшої ями", - сказав Максимов, який зайняв за підсумками першої гонки Кубка світу сезону-2008/09 93-е місце (з 116). Сам біатлоніст вважає, що ці п"ять промахів взагалі не піддаються ніякому аналізу. Всього на чотирьох вогняних рубежах Максимов допустив дев"ять промахів.

Переможцем чоловічої індивідуальної гонки на 20 кілометрів, яка пройшла 3 грудня в шведському Остерсунді, став німець Міхаель Грайс. Друге і третє місця зайняли норвежці Олександр Ус та Еміль-Егле Свендсен.

4 грудня в рамках першого етапу Кубка світу відбудеться жіноча індивідуальна гонка, 6 грудня - спринтерські гонки у чоловіків і у жінок, а 7 грудня - гонки переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Через "світлову яму" російський біатлоніст зробив п"ять промахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі