Ексклюзиви
середа, 10 вересня 2008 15:02

Через 3 роки у "Роми" з"явиться власний стадіон

Стадіон імені Франко Сенсі буде побудований протягом 3 років. Про це заявив в понеділок увечері Де Лілло, представник мерії Риму: "Як "Рома", так і "Лаціо" матимуть свої власні стадіони. Називати нове місце на честь Франко Сенсі є не таким істотним, ми також знайдемо спосіб вшанувати пам"ять ще одного президента "Віоли". На даний момент ведеться пошук територій, на яких може бути побудований новий спортивний комплекс".

Про час реалізації проекту: "Перш за все, необхідно улагодити всі законодавчі питання щодо будівництва об"єкту. Втім, протягом 3 років стадіон Франко Сенсі буде зведений".

Про ціну: "Що стосується економічної сторони питання, ми використовуємо практику низки європейських країн: команда сама вибирає місце будівництва. Більш того, обидві римські команди щороку платять по 4 мільйони євро Федерації футболу Італії лише для того, щоб грати на Стадіо Олімпіко, який на даний момент мало підходить для проведення футбольних матчів".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Через 3 роки у "Роми" з"явиться власний стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути