четвер, 14 серпня 2008 08:47

Черчесову вже шукають заміну

Головний тренер московського футбольного клубу "Спартак" Станіслав Черчесов не збирається йти у відставку. Як пише газета "Спорт-Експрес" про це він заявив на пресс-конфереції після матчу третього відбіркового раунду Ліги Чемпіонів, в якому "Спартак" на своєму полі поступився київському "Динамо" з рахунком 1:4.

Черчесов пояснив, що не піде у відставку оскільки "порядні люди повинні уміти тримати удар і виправлятися". На думку наставника "Спартака", таких "ударів" може бути декілька - "і п"ять, і навіть більше".

Черчесов повідомив, що план на гру з "Динамо" полягав в тому, щоб забити швидкий гол і змусити суперника грати не на контратаках. На думку фахівця, спочатку це вийшло, але потім "Спартак" пропустив "безглуздий гол в своїм ворота, який надломив команду".

Головний тренер "Спартака" заявив, що перед у відповідь грою в Києві (27 серпня) шансів на вихід в груповий раунд Ліги чемпіонів "дуже мало".

Видання також повідомляє, що ще після першого тайму матчу з "Динамо" відбулася телефонна розмова між власником команди Леонідом Федуном і її новим генеральним директором Валерієм Карпіним. В ході розмови Федун поставив питання про негайну відставку Черчесова.

Сам Карпін після гри не зміг відповісти на питання про перспективи головного тренера "Спаратка". На думку генерального директора клубу, рахунок в матчі з "Динамо" міг бути ще більшим.

Також стало відомо, що "Спартак" вже шукає заміну Станіславу Черчесову. За інформацією газети, пошуки ведуться в Іспанії, і однією з кандидатур є головний тренер "Хетафе" Віктор Муньйос.

Зараз ви читаєте новину «Черчесову вже шукають заміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі