четвер, 17 липня 2008 14:25

Черчесов пояснив, чому відправив Калініченка в дубль

В четвер прес-служба московського "Спартака" розповсюдила заяву головного тренера Станіслава Черчесова, в якій він прокоментував своє рішення перевести до складу молодіжної команди капітана Єгора Тітова і віце-капітанів Максима Калініченка і Сантоса Моцарта.

"Якість гри і результати наших двох останніх матчів не могли задовольнити нікого зі спартаківців. У тому, що сталося в останніх турах в Грозному і Лужниках, винні всі. І насамперед головний тренер, який завжди несе відповідальність за результат. У матчах проти "Терека" і армійців наша команда не показала належної мотивації і бійцівських якостей. У зв"язку з цим я прийняв рішення про переведення капітана команди і двох віце-капітанів в дубль. Не тому, що вони грали гірше за інших, а тому що капітан і його заступники несуть відповідальність за те, щоб під час гри командний дух знаходився на належній висоті. І за результат, зокрема, вони теж відповідають. Цим мотивовано моє рішення: все інше - абсолютно безпідставні чутки, які не бачу сенсу коментувати. Поки Тітов, Калініченко і Моцарт продовжать роботу з дублюючим складом", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Черчесов пояснив, чому відправив Калініченка в дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі