неділя, 06 квітня 2014 11:10

Чемпіонат України. "Дніпро" вдало з'їздив до Криму, "Шахтар" розібрався з "Карпатами"

Чемпіонат України. "Дніпро" вдало з'їздив до Криму, "Шахтар" розібрався з "Карпатами"
Едуардо оформив дубль у ворота "Карпат". Фото: shakhtar.com

У суботу, 5 квітня, в рамках 24-го туру УПЛ відбулися три матчі.

"Таврія" в Сімферополі не мала жодних шансів проти "Дніпра" Уже на дев'ятій хвилині матчу гравець господарів, виносячи м'яч, влучив ним прямо в Жуліано. Від останнього сфера залетіла прямо у ворота Погоролева. Зовсім вже добив кримчан Нікола Калініч, який упевнено реалізував пенальті на початку другої половини гри.

Донецький "Шахтар" не зазнав проблем у Львові проти "Карпат". Вже на 12-й хвилині матчу впевнену заявку на перемогу господарів висунув Едуардо. Бразильський форвард "Шахтаря" успішно замкнув навіс Срни. Наприкінці першого тайму Едуардо оформив дубль, відгукнувшись на передачу Ілсіньо. Навіть примарні шанси на успішний результат гри для гостей розвіяв Адріано, який оформив розгром вже 51-й хвилині.

А ось інший донецький клуб, "Металург", в гостях не зумів пробити ворота "Говерли". Сам, правда, теж не пропустив. Обидві команди більше бігали, ніж грали в футбол. Що особливо дивно для "Металурга", який декларує єврокубкові амбіції. Підсумок - нульова нічия.

"Таврія" (Сімферополь) - "Дніпро" (Дніпропетровськ ) - 0:2 (0:1)

Голи: Джуліано , 9 , Нікола Калинич , 54 , з пенальті

"Шахтар" ( Донецьк) - " Карпати" ( Львів) 3:0

Голи: Едуардо ( 12 ) , Едуардо ( 43 ) , Адріано ( 51 )

Говерла"-"Металург"Д 0:0

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонат України. "Дніпро" вдало з'їздив до Криму, "Шахтар" розібрався з "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі