середа, 25 червня 2008 13:48

Чемпіона світу з боксу пограбували в аеропорту

Чемпіона світу з боксу в середній вазі за версією IBF вірменина Артура Абрахама 24 червня пограбували в аеропорту Маямі. Він втратив чемпіонський пояс і персні, а також ноутбук, відеокамеру, мобільний телефон, фотоапарат й інші особисті речі і сувеніри, які він придбав для членів своєї сім"ї. Крадіжка відбулася на автостоянці, яка охоронялася, де Абрахам припаркував свою машину.

- Ми з братом поставили орендовану машину на стоянку і пішли за візками для багажу. Після декількох хвилин повернулися, автомобіль був уже зламаний і багато речей вкрадено. Фактично, у мене залишилася лише сумка зі спортивною формою. Мій перший візит у США закінчився не дуже добре, хоча приємні спогади залишилися - я зробив з "Пантери" Міранди кошеня, - сказав Абрахам.

Вірменський боксер, який виступає за Німеччину, в неділю, 22 червня, в Голлівуді захистив свій чемпіонський титул у бою з колумбійцем Едісоном Мірандою. У четвертому раунді Абрахам тричі відправляв свого суперника в нокдаун, після чого рефері зафіксував його перемогу технічним нокаутом. Абрахам уперше в своїй кар"єрі провів бій у США.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Чемпіона світу з боксу пограбували в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі