четвер, 29 березня 2007 19:41

Чемпіон світу засуджений до довічного ув"язнення

Верховний суд Дагестана засудив до довічного ув"язнення чемпіона світу 2005 року по боях без правил Залімхана Сулханова, звинуваченого в розбійному нападі і вбивстві чотирьох членів сім"ї Альбегових в Махачкалі в березні минулого року, повідомляє Газета.Ру.

Раніше його спільник, Даніял Маматуллаєв, був засуджений до 18 років позбавлення волі.

За даними слідства, 25-річний чемпіон світу 2005 року боях без правил Залімхан Сулханов і його двоюрідний брат Даніял Маматуллаєв організували вбивство Расула Альбегова і декількох членів його сім"ї з метою наживи (Альбегов займався виготовленням і реалізацією шкур великої рогатої худоби).

Під виглядом покупців брати прийшли до підприємця додому. Расул Альбегов відкрив їм двері, та був убитий двома пострілами з пістолета. Були убиті їх 9-місячний син, а також дві родички – 15-ти і 13-ти років. Його дружина, отримавши поранення в шию, впала на підлогу і прикинулася мертвою. Брати, оволодівши п"ятьма тисячами рублів і дипломатом з набором столового начиння вартістю в дві тисячі рублів, втекли з місця події.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу засуджений до довічного ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі