середа, 19 вересня 2007 12:05

Чемпіон світу з греко-римської боротьби відірвав суперникові частину брови

18 вересня олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон Європи з греко-римської боротьби Олексій Мішин на чемпіонаті світу, що проходить у Баку, вперше в кар"єрі виграв золоту медаль найсильнішого борця на планеті в категорії до 84 кг, повідомляє "Весь Спорт".

- Сьогодні збулася моя мрія – я вперше в житті став чемпіоном світу, - сказав Олексій Мішин. - Дуже давно йшов до цієї мети, практично з початку десятиліття. Весь час щось заважало. Але я – дуже наполегливий. До цього чемпіонату готувався дуже ретельно, розібрав усіх головних опонентів, звернув увагу на власні слабкості. І так вдало вийшло, що кожен новий опонент був сильнішим за попереднього, тому до фіналу я підійшов у повній бойовій готовності, в самому тонусі. З американцем Бредлі Верінгом вийшла дуже жорстка боротьба, без церемоній з обох боків. Я так хотів перемогти, що випадково у запалі боротьби відірвав американцеві частину брови. Розумію, як йому було, м"яко кажучи, неприємно, але я дійсно це зробив не спеціально. Треба віддати належне моєму опонентові, він боровся до кінця, навіть зумів вибратися з партеру в кінці другого періоду, але я був такий заряджений на перемогу, що все одно його додавив.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з греко-римської боротьби відірвав суперникові частину брови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі