четвер, 12 червня 2008 10:30

Чемпіон світу з футболу розповів про своє розгульне життя

Чемпіона світу у складі збірної Франції Емануель Петі випустив книгу, в якій зізнався, що після тріумфу на домашній першості в 1998 році "злетів з котушок", займався сексом з уболівальницею "Арсеналу" на столі для снукера та став завсідником модних паризьких клубів, повідомляє Газета.Ру.

Книги останнім часом не випускає тільки ледачий. Ось і Петі, що завершив кар"єру футболіста, написав публічну сповідь, що майорить несподіваними фактами

"Після того, як ми стали чемпіонами світу в 1998 році, свої вихідні я проводив в кращих нічних клубах Парижа, - зізнався футболіст. - Приватні танці, жінки, свінгерські вечірки. Багато чого тоді було, все я не пам"ятаю. Я ніби потрапив в паралельний світ. Мене запрошували в найрозкішніші апартаменти, VIP-кімнати, де я нікого не знав, зате всі знали мене. Чим я і користувався".

Петі також розповів, як одного разу скористався прихильністю вболівальниці "Арсеналу", за який він тоді виступав.

"Ми були в тренувальному таборі в Сен-Альбанс, - пише француз. - Періодично приходила одна симпатична дівчина, і одного разу ми з нею переспали в кімнаті для гри в снукер, прямо на більярдному столі. На наступний ранок директор і його персонал зустріли мене оплесками. Як виявилось, вони все бачили на камерах спостереження, але запевнили мене, що залишать це в таємниці".

Петі не раз гостив на дорогих яхтах арабських шейхів: "У них на борту були одні моделі та кокаїн повсюди. Я його не приймав, а ось багачі собі ні в чому не відмовляли, принижуючи дівчат, як їм заманеться".

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з футболу розповів про своє розгульне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі