пʼятниця, 12 листопада 2010 16:36

Чемпіон світу та Європи з футболу розшукується податковою службою Греції

Чемпіон світу та Європи з футболу розшукується податковою службою Греції

Податкова служба Греції розшукує відомого у минулому французького футболіста Крістіана Карамбе, вимагаючи від нього сплати податків з мільйонів, зароблених в "Олімпіакосі".

Чемпіон Світу і Європи Карамбе, який виступав за багаторазових Чемпіонів Греції в період з 2001 по 2004 роки, отримував на рік близько 3 млн євро, але не заплатив жодного євро податків під час проживання в Греції, пише афінська газета "Катімеріні" з посиланням на джерела у податковій службі.

Французькій владі спрямований запит про майновий стан Карамбе, підсумовує видання.

Крістіан Карамбе у складі збірної Франції виграв Чемпіонат Світу з футболу 1998 року і ЧЄ-2000. У своїй клубній кар'єрі виступав за "Нант", "Сампдорію", мадридський "Реал", "Мідлсбро", "Олімпіакос", "Серветт" і "Бастію".

Також нагадаємо, що Карамбе, який 3 грудня відзначить своє 40-річчя, є чоловіком відомої в минулому словацької супермоделі Адріани Скленарікової.

Греція переживає фінансові труднощі і посилює збір податків, як це передбачено кредитними угодами з ЄС і МВФ. В останні місяці грецькі податківці періодично заявляють про викриття великих неплатників податків, включаючи бізнесменів, лікарів та політиків.

Нагадаємо, що невідомо, якій країні платить податки наставник збірної Туреччини з футболу Гус Хіддінк, а суперзірка світового футболу Дієго Марадона за старі податкові гріхи в Італії навіть втратив сережки з власного вуха.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу та Європи з футболу розшукується податковою службою Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі