четвер, 26 квітня 2007 11:32

Чемпіон Ролан Гаррос - 2004 пішов з тенісу

 

Аргентинський тенісист Гастон Гаудіо, 28 років, чемпіон "Ролан Гаррос"-2004, напередодні підтвердив, що має намір на якийсь час припинити професійну кар"єру, повідомляє Газета.Ру.

- Я хотів би продовжувати грати, але немає сенсу, якщо весь час програвати. Моя гра змушує мене піти з тенісу, – заявив Гаудіо після розгромної поразки 0:6, 1:6 від шведа Робіна Содерлінга на турнірі в Барселоні.

Аргентинець настільки важко переживає свої невдачі, що ухвалив рішення не чекати кінця сезону, а перервати європейську частину сезону на своєму улюбленому грунтовому покритті і повернутися до Буенос-Айреса.

- Рівень, який я в даний час демонструю, не дозволяє мені на рівних битися з суперниками. Думаю, настав час перестати грати і зробити тайм-аут, – признався Гаудіо.

Ель Гато (Кіт - прізвисько тенісиста) охарактеризував свій стан як "велике розчарування". Він також заявив, що, якщо й повернеться на корт, то тільки для того, щоб зіграти на трьох крупних турнірах: у Римі, Гамбурзі й на Відкритому чемпіонаті Франції. Від виступів на цих стартах залежатиме його майбутнє.

За час виступів в професійному турі Гаудіо виграв 8 одиночних титулів і заробив близько 6 мільйонів доларів призових. Найвищим його місцем в рейтингу було 5 (квітень 2005).

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон Ролан Гаррос - 2004 пішов з тенісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі