понеділок, 13 серпня 2012 18:45

Чемпіон Олімпіади-2012 раніше продавав наркотики

Чемпіон Олімпіади-2012 раніше продавав наркотики
Арешт вправив Джошуа мізки. Фото: reuters.com

Британський боксер Ентоні Джошуа (понад 91 кг), який виграв золоту медаль Олімпійських ігор у Лондоні, рік тому притягувався до кримінальної відповідальності за торгівлю наркотиками, пише газета Daily мail.

В останній день Олімпіади, 22-річний Джошуа став володарем золотої медалі. Судді віддали перемогу британцеві в фінальному бою з італійцем Роберто Каммарелле, нарахувавши при цьому однакове число ударів - 18:18 (5:6, 5:7, 8:5).

Як пише Daily мail, 22-річний нащадок вихідців з Нігерії Джошуа в березні минулого року був арештований за незаконне зберігання та продаж гашишу. Молодому спортсмену загрожував тюремний термін, однак суд засудив боксера до року умовного ув'язнення і 100 годин громадських робіт.

"Я був таким же, як і багато молодих хлопці, для мене важливішим за все було одягнутися як слід, а також бійки і дівчата. Я належав до числа не найкращих людей. Проте мій арешт змінив багато чого. Він змусив мене подорослішати і уважніше ставитися до своїх обов'язків", - так розповів журналістам про свій кримінальний період життя сам Джошуа.

Як пише Daily мail, Джошуа раніше займався футболом і легкою атлетикою, а в бокс прийшов досить пізно - в 18 років, після того, як його двоюрідний брат рекомендував обрати саме цей вид спорту. Видання відзначає, що тепер олімпійський чемпіон, якого іноді називають "Крокодил Данді", ймовірно, займеться професійним боксом.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон Олімпіади-2012 раніше продавав наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі