понеділок, 02 березня 2015 14:14

"Челсі" виграв перший трофей у сезоні
11

Фото: reuters.com

Лондонський "Челсі" у фінальному протистоянні Кубка англійської ліги без проблем обіграв "Тоттенхем" і отримав свій перший трофей у сезоні.

Матч розпочався за невеликої переваги номінальних гостей. Першим в матчі мав забивати "Тоттенхем" - за "пенсіонерів" зіграла поперечина після удару Еріксена. Починаючи з цього моменту, ігрова картина змінилася, "Челсі" відчутно додав. Наприкінці першого тайму "аристократи" все ж вийшли вперед, Вілліан подав зі штрафного, а Джон Террі скористався пожежею в штрафному "шпор".

Буквально за мить у ідентичній ситуації, господарі могли подвоїти рахунок, але на цей раз Уго Льоріс зумів врятувати свою команду.

Другий тайм став схожим на перший. "Тоттенхем" почав краще, а забив "Челсі". Коста отримав хороший пас у штрафний, обіграв опонента і завдав удару з гострого кута. М'яч рикошетом від Уокера залетів у ближній кут воріт. Далі, "сині" грали на утримання рахунку, а "Тоттенхем" безрезультатно атакував. У підсумку, 2:0 і Жозе Моурінью здобуває свій перший трофей у сезоні.

"Челсі" - "Тоттенхем" 2:0

Голи: Террі, 45 (1: 0), Коста, 56 (2:0)

"Челсі": Чех, Іванович, Зума, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Кехілл, Фабрегас (Оскар, 88), Вілліан (Куадрадо, 76), Азар, Коста (Дрогба, 90 + 3)

"Тоттенхем": Льоріс, Уокер, Дайер, Вертонген, Роуз, Бенталеб, Мейсон (Ламела, 71), Таунсенд (Дембеле, 62), Еріксен, Чадлі (Солдадо, 80), Кейн

Попередження: Вілліан, Кехілл, Куадрадо - Дайер, Бенталеб

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" виграв перший трофей у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі