неділя, 14 вересня 2008 10:45

"Челсі" обіграв "МанСіті" та інші результати матчів англійської прем"єр-ліги

Лондонський "Челсі" в матчі 4-го туру чемпіонату Англії з футболу отримав у суботу вольову перемогу в гостях над "Манчестер Сіті" - 3:1.

Не фартовою для лондонців стала 13-а хвилина, коли їх ворота ударом з штрафного вразив зоряний новачок "городян" Робінью, якого "Сіті" перехопив у мадридського "Реала" якраз з-під носа у "Челсі".

Гості відповіли на пропущений м"яч вже через 3 хвилини, коли пруткішим за всіх у чужій штрафній був захисник Рікарду Карвалью, що з силою увігнав м"яч під поперечину.

У другому таймі "Челсі" забив у ворота господарів ще два м"ячі, які на свій рахунок записали Френк Лемпард і Ніколя Анелька. Останні хвилини зустрічі "аристократи" проводили в меншості після того, як на 77-ій хвилині за фол останньої надії з поля був видалений Джон Тері.

Після цієї перемоги "Челсі" з 10-ма набраними очками в 4-х матчах наздогнав "Ліверпуль", що лідирував з такими ж показниками, обійшовши його в турнірній таблиці за кращим різником м"ячів. Ці клуби поки не зазнали в турнірі жодної поразки. Третім з 9-ма балами в турнірній таблиці йде "Арсенал".

Результати суботніх матчів в англійській прем"єр-лізі:
"Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" - 2:1
"Блекберн" - "Арсенал" - 0:4
"Вест Бромвіч Альбіон" - "Вест Хем" - 3:2
"Ньюкасл" - "Халл Сіті" - 1:2
"Портсмут" - "Мідлсбро" - 2:1
"Уїган" - "Сандерленд" - 1:1
"Фулхем" - "Болтон" - 2:1

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" обіграв "МанСіті" та інші результати матчів англійської прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі