понеділок, 01 березня 2021 06:11

"Челсі" й "Манчестер Юнайтед" не змогли забити жодного м'яча

"Челсі" й "Манчестер Юнайтед" не змогли забити жодного м'яча
Де Геа кілька разів рятував гостей від голу. Фото: Reuters

У Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбувся центральний матч 26-го туру англійської Прем'єр-ліги "Челсі" - "Манчестер Юнайтед". Зустріч завершилася внічию - 0:0.

У першому таймі, особливо в його другій половині, команди намагалися скоріше не пропустити, ніж створити щось біля чужих воріт - ні "Челсі", ні "МЮ" не поспішали розкриватися. У другій половині зустрічі команди зіграли більш винахідливо, створюючи по-справжньому гольові моменти.

На 49-й хвилині голкіпер манкуніанців Давид де Геа врятував свою команду після удару півзахисника господарів Хакіма Зіеша.

Найнебезпечніший момент манкуніанців трапився на 60-й хвилині - Мейсон Грінвуд отримав м'яч поруч зі штрафного і завдав потужного удару з лівої ноги, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Вест Гему" розповів про травму Ярмоленка

Матч первого круга между этими командами также закончился вничью - 0:0. "Манчестер Юнайтед" набрав в 26 матчах 50 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, відстаючи від лідируючого "Манчестер Сіті" (62) на 12 очок. "Челсі" (44) - на 5-му місці.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" й "Манчестер Юнайтед" не змогли забити жодного м'яча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі