четвер, 22 серпня 2013 09:47

"Челсі" дотиснув "Астон Віллу" у перенесеному матчі
5

Фото: ФОТО: Reuters

Жозе Моурінью, який влітку повернувся до Лондона, здобув другу перемогу біля керма "Челсі". "Сині" здолали "Астон Віллу" - 2:1, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Долю зустрічі вирішив точний удар Браніслава Івановича, хоча "Вілла", яка у гостях здолала в стартовому турі "Арсенал" (3:1), мала всі шанси відібрати у синіх очки. Минулий візит на "Стемфорд Брідж" обернувся для клубу з Бірмінгема форменим розгромом (0:8), однак зараз переможець Кубка європейських чемпіонів-1981/82 виглядав набагато яскравіше.

Вийти вперед лондонцям, які продовжують підготовку до поєдинку за Суперкубок УЄФА з "Баварією", допоміг автогол на сьомій хвилині. Голкіпер гостей Бредлі Гузан парирував постріл Едена Азара, проте м'яч зрикошетив у груди іспанському захиснику Антоніо Луні та вкотився у сітку.

Незадовго до кінця першого тайму рахунок зрівняв лідер атак "Вілли" Крістіан Бентеке, який провів свій третій м'яч у сезоні. Гебріель Агбонлахор зробив вивірений простріл, і нападник збірної Бельгії з меж штрафного майданчика влучно вистрілив з лівої повз Петра Чеха.

Проте вирішальне слово в цьому поєдинку сказав герой фіналу Ліги Європи-2012/13 Іванович. На 73-й хвилині захисник збірної Сербії точно пробив головою після подачі Френка Лемпарда зі штрафного.

Чемпіонат Англії

Перенесений матч

3-й тур

Челсі - Астон Вілла 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 1:0 - 6, автогол Луна, 1:1 - 45 Бентеке, 2:1 - 73 Іванович.

Челсі - Чех, Іванович, Террі, Кейхілл, Е. Коул, Рамірес, Лемпард, Е. Азар, Оскар (ван Гінкель, 84), Мата (Шюррле, 65), Д.Ба (Лукаку, 65).

Астон Вілла - Гузан, Лоутон, Влар, Кларк (Окоре, 43), Луна, Ель-Ахмаді (Тонев, 82), Делф, Вествуд, Агбонлахор, Вайманн, Бентеке.

Попередження: Ель-Ахмаді (64), Іванович (71), Вествуд (72), Бентеке (76), Гузан (90).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" дотиснув "Астон Віллу" у перенесеному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі