вівторок, 24 листопада 2015 01:18

"Це матч року для "Порту": "Динамо" потренувалося на стадіоні "Драгау"
15

"Наставник "Порту" Хулен Лопетегі сказав, що матч з "Динамо" - це гра року для його команди, - розповідає один із португальських журналістів під час тренування киян на стадіоні "Драгау". - Думаю, він щирий у своїх словах. "Драконам" потрібна перемога.

В заключному турі вони зіграють у Лондоні проти "Челсі", а "Динамо" вдома прийматиме "Маккабі". Завтра господарі гратимуть так, щоб здобути три очки. Лопетегі виставить найсильніший склад.

В останьому матчі "Порту" грав у Кубку Португалії і дав відпочити кільком ключовим гравцям", - каже колега.

У клубі запевняють, що на матчі буде аншлаг. "Драгау" вміщає 50,399 глядачів.

Без Віди і Морозюка, але з Теодорчиком: "Динамо" вирушило на матч з "Порту"

Перші 15 хвилин тренування були відкритими для ЗМІ. Команда розім'ялася і зіграла у квадрати. Після цього стюарди попросили пресу залишити поле.

За тренуванням спостерігав генеральний директор "Динамо" Резо Чехонолідзе та "шпигун" із "Порту". За безпекою стежили поліцейські.

Додамо, матч "Порту" - "Динамо" пройде у вівторок, 24 листопада. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Це матч року для "Порту": "Динамо" потренувалося на стадіоні "Драгау"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі