середа, 20 лютого 2008 14:39

Чагаєв вирішив відтягнути бій проти Валуєва за допомогою "необов"язкового" захисту

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBA Руслан Чагаєв вирішив провести ще один бій перед зустріччю з обов"язковим претендентом на титул Миколою Валуєвим. Планується, що в травні Чагаєв захищатиме своє звання в поєдинку з німецьким боксером Луаном Краснічі.

Бій Чагаєв - Краснічі повинен бути санкціонований WBA, яка дає дозвіл на "добровільний" захист титулу. Якщо формальності будуть залагоджені, то цей поєдинок відбудеться в Штутгарті, розташованому недалеко від місця проживання Краснічі (місто Роттвайл).

Луан Краснічі є албанцем і народився в Косово, але кілька років тому переїхав до Німеччини і отримав громадянство цієї країни. У вересні 2005 року він претендував на титул WBO, але зазнав поразки від американця Шеннона Бріггса. У своєму останньому бою (липень 2007 року) Краснічі поступився ще одному представникові США Тоні Томпсону.

Що стосується Чагаєва, то він став чемпіоном WBA в квітні 2007 року, перемігши Миколу Валуєва. 19 січня 2007 року узбецький боксер провів перший захист титулу, отримавши перемогу над англійцем Меттом Скелтоном.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Чагаєв вирішив відтягнути бій проти Валуєва за допомогою "необов"язкового" захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі