четвер, 06 грудня 2007 13:57

Чагаєв готовий повернутися на ринг 19 січня і захистити чемпіонський титул

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBA Руслан Чагаєв, який відібрав цей титул в квітні 2007 року у Миколи Валуєва, повернеться на ринг 19 січня. Узбецький боксер захищатиме чемпіонське звання в бою проти американця Метта Скелтона. Поєдинок відбудеться в німецькому Дюссельдорфі.

Після перемоги над Валуєвим Чагаєв повинен був зустрітися з чемпіоном WBO Султаном Ібрагімовим в жовтні, але цей бій зірвався через хворобу узбецького спортсмена. 19 січня Чагаєв проведе бій в Дюссельдорфі проти 40-річного Скелтона.

Чемпіон WBA заявив, що він готовий до повернення на ринг, і радий, що його черговий поєдинок відбудеться саме в Дюссельдорфі.

- Це буде важкий бій проти боксера з нокаутуючим ударом, - відзначив Чагаєв. - З Дюссельдорфом у мене пов"язані приємні спогади. У листопаді 2006 року я переміг там Джона Руїса, що дало мені можливість битися за чемпіонський титул.

Метт Скелтон провів на професійному рингу 22 бої, в яких отримав 21 перемогу (18 - нокаутом) і потерпів одну поразку. У своєму останньому поєдинку (17 липня) він переміг по очках англійця Майкла Спротта, інформує www.lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Чагаєв готовий повернутися на ринг 19 січня і захистити чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі