неділя, 18 березня 2007 14:18

Буряк планує , що Степанець буде грати в основі "Динамо"

Спортивний директор київського "Динамо" Леонід Буряк розповів "Газеті по-київськи" про новачка киян 19-річного півзахисника Павла Степанця, якого клуб орендував в ЦСКА до листопаду, з правом викупу.

- Він з Чернігова, закінчив київський інтернат. Але два роки тому його батько наполіг, щоб Павло поїхав в Росію. Степанець постійно був у полі нашого зору. На кубку Співдружності за ним слідкував Андрій Біба, а ось зараз його вдалося підписати. Він вже встиг вийти за дубль та справив непогане враження. Помітно, що він дуже обучений, раціональний гравець, розкміє гру. Щоправда, фізично його ще не вистачає, - сказав Буряк.

Спортивний директор планує, що Степанець не загубиться в дублі, й ще в цьому сезоні зіграє за основну команду.

Степанець може зіграти як на позиції опорного півзахисника, так і центрального захисника. Останні півроку Степанець провів в оренді в "Спартаку" з Нижнього Новгорода, де його використовували як плеймейкера. Отже, Олександр Дем"яненко отримав в своє розпорядження досить універсального гравця, якого можна використати як в реалізації ідеї створення суто української захисної лінії в "Динамо", так і на підміну Михалику, Юссуфу чи Корреа.

Зараз ви читаєте новину «Буряк планує , що Степанець буде грати в основі "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі