середа, 04 липня 2007 12:49

Букмекери вважають Сочі фаворитом олімпійської гонки

Букмекери приймають ставки на перемогу Сочи з розрахунку 1 до 1,95, тобто на кожних поставлених 100 рублів можна отримати 195.

Менш ніж за добу до оголошення результатів голосування членів Міжнародного олімпійського комітету російські і зарубіжні букмекерські контори вважають фаворитом гонки Росію.

Одна з найбільших букмекерських контор – "Марафон" готова приймати ставки на перемогу Сочі з розрахунку 1 до 1,95. Тобто на кожну поставлену сотню рублів можна отримати сто дев"яносто п"ять рублів. За 100 рублів, вкладених в перемогу Пхенчхана, той, хто ризикнув, отримає вже 250 рублів. І зовсім не вірять букмекери в успіх Зальцбурга: коефіцієнт всього лише 1 до 4,5.

Відома контора bwin.com трохи стриманіша, але розстановка сил та ж. Сочи - 1 до 2,1, Пхенчхан - 1 до 2,7, Зальцбург - 1 до 3,6.

Авторитетні світові агентства, що давно займаються оцінкою шансів учасників олімпійської гонки, в цілому відзначають рівність серед кандидатів на фінішній прямій, повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вважають Сочі фаворитом олімпійської гонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі