середа, 25 червня 2008 14:44

Букмекери не залишають Туреччині жодного шансу

Букмекерські контори вважають збірну Німеччини безумовним фаворитом півфінального матчу Євро-2008 з Туреччиною, який відбудеться 25 червня. Аналогічної думки дотримуються гравці на біржі ставок. За їх оцінками, вірогідність виходу німців у фінал складає 81 відсоток, повідомляє Лента.Ру.

Букмекерська контора PinnacleSports приймає ставки на перемогу Німеччини в основний час з коефіцієнтом 1,45 (чим нижчий коефіцієнт - тим вище оцінюється вірогідність події). Коефіцієнт на нічию складає 4,5. Перемога збірної Туреччини може принести майже десятиразове збільшення ставки: коефіцієнт на цей результат дорівнює 9,4.

Найбільш очікуваний рахунок в цьому матчі - 2:0 на користь німців. Букмекерська контора Bet365 приймає ставки на такий результат з коефіцієнтом 6.

Цікаво, що Німеччина вважається фаворитом зустрічі навіть в тому випадку, якщо основний час матчу закінчиться внічию. Bet365 приймає ставки на перемогу німців в овертаймі з коефіцієнтом 12, тоді як перемога турок в додатковий час оцінюється з коефіцієнтом 23.

Шанси німців в серії післяматчових пенальті також вважаються вищими. Коефіцієнт на успіх підопічних Йоахіма Льова в серії одинадцятиметрових ударів в Bet365 дорівнює 13. Вірогідність перемоги турок з пенальті оцінюється з коефіцієнтом 15.

На біржі ставок Betfair коефіцієнт на вихід збірної Німеччини у фінал Євро-2008 складає 1,22, що відповідає оцінці вірогідності такого результату в 81 відсоток. Шанси турок оцінюються в 19 відсотків. Коефіцієнт на вихід підопічних Фатіха Теріма у фінал на Betfair дорівнює 5,3.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не залишають Туреччині жодного шансу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі