вівторок, 06 листопада 2012 09:21

Букмекери не бачать фаворита у матчі "Динамо" - "Порту"

Букмекери не бачать фаворита у матчі "Динамо" - "Порту"
Ідейє і Гусєв відзначилися у воротах "Порту" у виїзному матчі ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні київське "Динамо" проведе свій черговий матч у Лізі чемпіонів - в рамках 4-го туру групового етапу турніру команда Олега Блохіна зіграє на НСК "Олімпійський" з португальським "Порту". На думку букмекерів, очевидного фаворита в цій зустрічі немає.

Так, авторитетна контора "William Hill" ставки як на перемогу "Динамо", так і на перемогу "Порту" в майбутньому поєдинку приймає з однаковим коефіцієнтом - 2.70. При цьому ступінь імовірності нічийного результату оцінюється показником 3.10.

А ось картина в прогнозах уболівальників на сьогоднішній матч дещо відрізняється від бачення букмекерів. Так, на перемогу "Динамо" в цій зустрічі 72% відсотків прогнозів, в той час як на успіх гостей поставили лише 11% уболівальників.

Додамо, що знизилася віра вболівальників у голеадорський талант нападника "Динамо" Брауна Ідейє: лише 47% прогнозів на користь того, що нігерієць зуміє відзначитися голом у матчі з "Порту". Що ж стосується ймовірного рахунки сьогоднішнього матч, то тут найчастіше ставки робляться на результат 2:1 на користь киян - таких прогнозів рівно 50% від загального числа.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не бачать фаворита у матчі "Динамо" - "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі