четвер, 16 лютого 2017 10:46

Букмекери назвали фаворита матчу "Шахтар" - "Сельта"

Букмекери назвали фаворита матчу "Шахтар" - "Сельта"
shakhtar.com

Букмекери продовжують приймати ставки на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" - "Шахтар". Гра відбудеться сьогодні, 16 лютого.

БК "Марафон" не бачить очевидного фаворита на переможця першої зустрічі. Перемога "Сельти" оцінена коефіцієнтом 2,73, "Шахтаря" - 2,79. На "нічию" можна поставити з коефіцієнтом 3,44.

Гірники вважаються фаворитами на вихід у 1/8 фіналу за підсумками двох матчів - 1,55. На "Сельту" виставлений коефіцієнт 2,56.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА визначилась з арбітром на матч "Сельта" - "Шахтар"

"Хто фаворит матчу? Я не говоритиму, хто є фаворитом, у цьому немає ніякого сенсу. "Сельта" і "Шахтар" - дві дуже сильні команди. Ми побачимо два дуже цікавих матча, де будь-хто може пройти далі. Фаворита тут немає", - сказав на передматчевій прес-конференції наставник "гірників" Паулу Фонсека.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" - "Шахтар" відбудеться 16 лютого в іспанському Віго. Матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" зіграють 23 лютого у Харкові. Наш сайт проведе текстові онлайн-трансляції цих поєдинків.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали фаворита матчу "Шахтар" - "Сельта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі