четвер, 10 березня 2011 10:30

Букмекери назвали "Динамо" фаворитом у матчі з "Манчестер Сіті"

Букмекери назвали "Динамо" фаворитом у матчі з "Манчестер Сіті"

Київське "Динамо" є фаворитом першого матчу 1 / 8 фіналу Ліги Європи-2010/2011 проти англійського "Манчестер Сіті" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill".

На перемогу української команди ставки приймаються як 2,60 до 1 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога англійців оцінюється коефіцієнтом 2,75 до 1. Нічийний результат - 3,20 до 1. Найімовірніший результат поєдинку, на думку букмекерів, нічия 1:1 або мінімальна перемога "Динамо".

"Динамо" і "Манчестер Сіті" раніше ніколи не зустрічалися, а для "городян" це взагалі буде перший матч з українським клубом. Статистика ігор "Динамо" з англійськими командами говорить на користь родоначальників футболу.

У 18 матчах кияни відсвяткували три перемоги, п'ять разів зіграли внічию і зазнали десять поразок (вдома: три перемоги, чотири нічиїх, дві поразки).

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні в Києві о 22:05, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали "Динамо" фаворитом у матчі з "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі