пʼятниця, 15 лютого 2008 13:40

Буффон збирається грати у футбол мінімум до 42 років

Буффон збирається грати у футбол мінімум  до 42 років
Воротар італійського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон збирається грати у футбол мінімум до 42 років. Травма спини, яка турбує його, не перешкода планам голкіпера. Буффон вважає, що це не перешкодить йому виконувати свої обов"язки на полі.

- Я дуже добре знаю своє тіло і знаю, як краще всього захищати ворота, - сказав Буффон. - Для цього не потрібно бути акробатом. Я знаю, що можу грати ще довго - до 41 або 42 років.

У тому ж інтерв"ю Джіджі розповів, що грати в Серії B було не так вже погано.

- Я не шкодую про те, що грав в Серії B. Я ніколи не заглядаю далеко уперед, живу сьогоднішнім днем. Ці два роки без єврокубків не були для мене покаранням, - сказав голкіпер.

Буффон виявився ярим фанатом збірної Камеруну з футболу, яка, як відомо, блискуче провела чемпіонат світу 1990 року в Італії.

- Я напам"ять знаю склад збірної Камеруну 1990 року, - сказав воротар. - Мені вони дуже подобалися, особливо голкіпер Томас Н"Коно. З тих пір він завжди був для мене ідолом.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Буффон збирається грати у футбол мінімум до 42 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі