середа, 27 червня 2007 14:52

Будівництво перед НСК "Олімпійський" можуть продовжити

Столичний мер Леонід Черновецький і перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко обговорили питання організації чемпіонату Європи по футболу 2012 року в столиці, сообаєт economic-ua.com.

- Те, що Київ виграв конкурс на проведення фіналу чемпіонату на НСК "Олімпійський", це не тільки дуже відповідальна місія, яка покладена на столицю, це також великі прибутки для країни в цілому і міста зокрема, - сказав Голубченко. - Проте, ми повинні задовольнити всі вимоги УЄФА. Необхідно побудувати готелі, нові транспортні розв"язки, мости, які полегшили б рух автотранспорту. Що стосується резонансного будівництва біля НСК "Олімпійський", то спочатку буде розроблений план евакуації уболівальників із стадіону, і якщо споруда заважатиме, буде ухвалено відповідне рішення про його ліквідацію, а забудовникові запропонують можливі варіанти компенсації.

За словами заступника міського голови, для того, щоб забезпечити комфортне перебування іноземних гостей, міська влада організовує стоянки для тих уболівальників, які приїжджатимуть в столицю на власних автомобілях. Також планується провести курси базової англійської мови для працівників міліції, "швидкої" меддопомоги, суспільного транспорту, сфери обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Будівництво перед НСК "Олімпійський" можуть продовжити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі