четвер, 06 березня 2008 12:48

Будинок Чакветадзе пограбували члени злочинного угрупування

Затримані члени злочинного угрупування, яке пограбувало за останні два роки близько 50 котеджів у Підмосков"ї, причетні до озброєного пограбування будинку російської тенісистки Анни Чакветадзе. У даний час співробітники кримінального розшуку займаються збором необхідних доказів.

Про причетність угрупування до пограбування будинку Чакветадзе в підмосковній Апрельовці повідомив виконуючий обов"язки начальника управління департаменту кримінального розшуку МВС Росії В"ячеслав Точилкін. Спортсменка і її сім"я стали жертвами злочинців у ніч з 17 на 18 січня цього року. Четверо грабіжників у масках зв"язали Чакветадзе і її батьків і забрали гроші і цінності на загальну суму близько п"яти мільйонів рублів.

Точилкін відзначив, що у затриманих вилучена велика кількість викрадених речей - техніка, одяг, мобільні телефони і ювелірні вироби. Проте речей, які грабіжники забрали з будинку Чакветадзе, поки не виявлено.

У вівторок, 4 березня, інформагентство РИА Новости повідомило, що в цілому було затримано сім чоловік у віці від 25 до 45 років, троє з яких мають судимості. При обшуку в їх будинках виявили автомати, пістолети, ножі, гранати, ракетниці і маски.

ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «Будинок Чакветадзе пограбували члени злочинного угрупування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі