середа, 24 вересня 2008 12:30

"Будемо рвати турків з подвійною мотивацією" - Едмар

Зовсім небагато часу залишається до матчу-відповіді Кубка УЄФА між підопічними Мирона Маркевича і турецьким "Бешикташем". Про бойовий настрій господарів говорить багато чинників, починаючи від заведенності гравців на бій і закінчуючи настроєм вболівальників. Багатьом вкарбувався в пам"ять перший матч цих команд.

У ньому наші співвітчизники були на голову вище суперника і могли б відсвяткувати перемогу, але жахливе суддівство Інгварсона повністю убило всі надії на прийнятний для нашого клубу результат.  У підсумку "Металіст" програв 0:1, але ще не втратив шанс на прохід в наступний раунд.

Бразильський легіонер харків"ян Едмар вірить в успіх свого клубу в цій важкій дуелі.

- Шкода програвати в таких іграх, - зізнався "Життю" футболіст. - Ми ні в чому не поступалися супротивникові і могли перемогти. На жаль, суддівство в матчі було просто жахливим. Інгварссон творив на полі таке, що не йде ні в які рамки. Не поставив в їх сторону пенальті, а нам зарахував гол, забитий з офсайда. Просто неподобство. Але тим самим вони нас ще більше завели. Тепер обіцяю, удома рватимемо їх з подвійною мотивацією. Ми налаштовані на турків, як хижак на свою жертву. Ми покажемо все, на що здатні, і доведемо, що чогось варті. До того ж, при наших уболівальниках нам буде легше і приємніше грати. У Європі нам відвели роль аутсайдера, але ми доведемо, що вони помиляються. Впевнений - перемога буде за нами, і ми пройдемо "Бешикташ".

"Жизнь как она есть"

Зараз ви читаєте новину «"Будемо рвати турків з подвійною мотивацією" - Едмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі