субота, 25 жовтня 2008 10:55

Бубка з Джоковічем домовились про матч

Вчора, 24 жовтня, в приміщенні Національного олімпійського комітету відбулася зустріч президента НОК Сергія Бубки з менеджером і батьком одного із лідерів світового тенісу, бронзового призера Олімпійських ігор у Пекіні та 3-ї ракетки світу серба Новака Джоковіча. У спілкуванні участь також взяв перший віце-президент Федерації тенісу України Герман Беньямінов.

Присутні обговорили шляхи співробітництва щодо розвитку тенісу, адже цей вид спорт є дуже популярним як в Україні, так і Сербії. Пан Срадан Джоковіч, який очолює сербську компанію "Сімейний спорт", поділився досвідом організації роботи компанії. Зі свого боку українська федерація запропонувала розглянути можливість створення у нас тенісної академії.

Сторони дійшли згоди щодо організації виставкового матчу за участю Новака Джоковіча проти лідерів чоловічої збірної України, який планується провести в Україні влітку наступного року.

Відзначимо, що проведення подібних матчів є світовою практикою та дозволяє популяризувати теніс та дає можливість тенісистам тієї чи іншої країни перевірити власні сили, протидіючи лідерам світового тенісу.

НОК України
Зараз ви читаєте новину «Бубка з Джоковічем домовились про матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі