середа, 22 січня 2014 18:47

Бубка та Сафіуллін приміряли нову форму українських олімпійців
12

Фото: Фото: noc-ukr.org

Сьогодні, 22 січня, в Олімпійському домі відбулось урочисте відкриття Екіпірувального центру та презентація олімпійської форми. Участь брали президент НОК Сергій Бубка та Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

Наші спортсмени постануть перед телевізійною аудиторією та Олімпійською сім'єю світу в традиційній синьо-жовтій кольоровій гамі.

"Завдяки відкриттю такого центру, можна з впевненістю сказати, що процес екіпіровки виведений на новий якісно вищий рівень - в комфортних умовах кожен спортсмен, тренер і член делегації зможе отримати комплект форми, а також у разі необхідності внести певні корективи - підшити, підстрочити тощо", - поінформував президент НОК України Сергій Бубка.

Кожен член офіційної команди отримає комплект незмагальної спортивної форми з 22 найменувань. Крім того, ще передбачено 12 найменувань парадної форми для церемоній.

Першими зі спортсменів форму приміряли фігурист Яків Годорожа та представниця шорт-треку Софія Власова.

Слід зазначити, що вперше українські олімпійці одягнули форму BOSCO на Олімпійські ігри в Пекіні у 2008 році. Саме з цього часу розпочалася плідна співпраця Національного олімпійського комітету України та відомого бренду одягу.

В рамках угоди, яка підписана до кінця 2016 року, BOSCO безкоштовно забезпечує високоякісною екіпіровкою делегації України на Олімпійських, Юнацьких Олімпійських іграх та Європейських юнацьких олімпійських фестивалях, як літніх та і зимових. До того ж надає ще й фінансову допомогу на підготовку спортсменів й пропагування олімпійських цінностей.

"Приємно, що під час кожних Олімпійських ігор громадськість обов'язково згадує українську команду як одну із найстильніших. Такої честі удостоюються далеко не всі збірні! Впевнений, що форма сподобається і спортсменам, і уболівальникам", - зазначив Сергій Бубка.

Зараз ви читаєте новину «Бубка та Сафіуллін приміряли нову форму українських олімпійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі