пʼятниця, 19 жовтня 2007 18:22

Бубка продовжує колекціонувати посади

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка призначений президентом Оцінної комісії Міжнародного олімпійського комітету на перших літніх юнацьких Олімпійських іграх 2010 року, повідомляє www.glavred.info.

- Дуже розраховую на Ваш цінний внесок в цей важливий проект олімпійського руху, - підкреслив в своєму листі Сергію Бубке президент МОК Жак Роге.

Засідання Оцінної комісії проходитиме в швейцарській Лозанні з 6 по 8 листопада. В ході його експерти розглянуть заявки 11-ти міст. Заявки подали: Алжир (Алжир), Афіни (Греція), Бангкок (Таїланд), Белград (Сербія), Дебрецен (Угорщина), Гватемала (Гватемала), Куала-Лумпур (Малайзія), Москва (Росія), Познань (Польща), Сінгапур (Сінгапур) і Турин (Італія). Після висновків Оцінної комісії Виконком МОК в грудні визначить міста-кандидати, по яких пройде голосування в лютому майбутнього року.

Очікується, що перші Ігри зберуть близько 3,5 тисяч атлетів віком від 14 до 18 років. Спортивна програма складатиметься з видів спорту, які входять в програму Ігор ХХХ Олімпіади 2012 року в Лондоні, але з обмеженою кількістю видів і дисциплін. 
Зараз ви читаєте новину «Бубка продовжує колекціонувати посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі