четвер, 12 червня 2008 08:24

Брюкнер здивував Сколарі своїми рішеннями

Головний тренер збірної Португалії Луїш Феліпе Сколарі прокоментував підсумки матчу з національною командою Чехії (3:1), повідомляє championat.ru.

- Я дуже задоволений результатом гри - ми практично забезпечили собі вихід з групи. Проте три очки дісталися нам нелегко. Ми чекали побачити в стартовому складі Коллера, але замість нього в основному складі збірної Чехії вийшов більш мобільний Барош. Це внесло деяке сум"яття до наших рядів на перших хвилинах зустрічі. Наставник суперника Карел Брюкнер здивував деякими своїми рішеннями, - поділився наставник.

- Багатьом зараз цікаве питання, як я налаштував гравців в перерві зустрічі на переможний результат. Але що особливого я можу сказати професіоналам? Вони і без мене відмінно знають, що треба робити на полі. Безумовно, я виділив помилки, які вони час від часу здійснювали: неточні паси і поганий контроль м"яча, - резюмував Сколарі.

Зараз ви читаєте новину «Брюкнер здивував Сколарі своїми рішеннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі