середа, 20 червня 2007 12:12

British Airways вибачилися перед Павлом Буре

Авіакомпанія British Airways офіційно вибачилася перед колишнім хокеїстом збірної Росії Павлом Буре. 31 жовтня минулого року його зняли з рейса Москва - Лондон. Пілот прийняв спортсмена за футбольного фаната-хулігана і навідріз відмовився підніматися в повітря з підозрілим пасажиром на борту. Хокеїст вимагає компенсацію у 20 мільйонів доларів, повідомляє Лента.ru.

- Приносимо вибачення Павлу Буре за інцидент, що трапився, - говориться в спеціальному прес-релізі British Airways. - Ми розуміємо, наскільки ця ситуація неприємна для нього. В той же час, екіпаж прагнув забезпечити безпеку пасажирів. Напередодні футбольні уболівальники, що летіли рейсом BA875 по маршруту Москва - Лондон (аеропорт Хитроу), влаштували безлади на борту. В результаті, після прибуття в аеропорт Хитроу деякі з них були арештовані поліцією. British Airways приймає всі можливі заходи для того, щоб запобігти подібним безладам на борту і забезпечити безпеку пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «British Airways вибачилися перед Павлом Буре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі