пʼятниця, 21 вересня 2007 12:27

Британські ЗМІ: блискуча гра Кернозенка не дозволила "Абердіну" перемогти

Газета "Independent": "... Два прекрасних сейви В"ячеслава Кернозенка не дозволили "Абердіну" перемогти у першій грі Кубка УЄФА. Перша поява в Європі після п"яти років для "Абердіна" відзначилася впевненим контролем гри, але "Дніпро", і особливо їх голкіпер, не дали "Абердіну" перемогти..."

Газета "The Herald":
"Пророки невдач перед грою "Абердіна" багато говорили про перемогу "Шахтаря" над "Селтіком", і передбачали упевнену перемогу "Дніпра". Цього не трапилося. Команда Колдервуда повинна була вчора перемагати, адже моментів було створено достатньо, і "Абердін" контролював гру. Підвели команду невдачі у фінальному закінченні атак.... Те, що у складі "Дніпра" вчора на полі грали 8 гравців національної збірної, зайвий раз підтвердило високий клас суперника"

Газета "Daily record": "..."Абердін" зберігає хороші шанси на продовження боротьби в Кубку УЄФА. Безстрашною грою проти дуже сильної оборони "Абердін" заслужив більш, ніж нічию, але невдачі в атаці і блискуча гра голкіпера Кернозенко не дозволили забити гол. Тепер в у грі-відповіді "Абердін" матиме всі шанси забити. У чемпіонаті команда достатньо часто забиває в гостях, і у неї є досвід вдалої гри на виїзді проти сильнішого суперника"

sports.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Британські ЗМІ: блискуча гра Кернозенка не дозволила "Абердіну" перемогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі