понеділок, 07 квітня 2008 12:49

Британська преса розкритикувала Хемілтона

Журналісти ранкових британських газет сьогодні в рівній мірі живо коментують дві теми, пов"язані з "Формулою-1", - чергову публікацію в NewsOfTheWorld, присвячену подробицям особистого життя президента FIA Макса Мослі. Пройшов тиждень з першої публікації і таблоїд розвиває тему, спростовуючи слова Мослі про те, що використання нацистської символіки - вигадка журналістів. Друга тема - підсумки минулого Гран-прі і невдалий виступ Льюіса Хемілтона.

TheMirror: "Рік тому, саме в Бахрейні Хемілтон вперше випередив Алонсо на фініші, змусивши говорити про себе, як про одного з претендентів на титул. У 2008-му ми побачили зовсім іншого гонщика, в цей уїкенд Льюіс наробив помилок більше, ніж за весь минулий сезон.

У ніч з п"ятницю на суботу в боксах McLaren не гаснуло світло - механіки ледве встигли відновити машину, розбиту Льюісом на вільних заїздах. У неділю, намагаючись відігратися після невдалого старту, Хемілтон врізався в колишнього напарника, фінішував 13-м, і, залишивши машину, насамперед приніс вибачення команді. Вчинок похвальний, але здається вперше сторони незадоволені один одним.

Минулого року Льюіс втратив чемпіонат, поступившись лише очком на фініші, в Бахрейне"08 він залишив, як мінімум шість очок і це може дорого коштувати восени".

TheTimes: "Минулого року роль першого номера McLaren виконував Алонсо. Чи готовий Хемілтон узяти на себе таку відповідальність? Після блискучої перемоги в Мельбурні Льюіс дві гонки підряд поступається напарникові по команді - Хейккі не такий знаменитий, але у гонщиків рівна кількість очок. Чи міг хтось уявити подібне після торішнього тріумфу?

У Малайзії Хемілтона оштрафували в кваліфікації і він втратив час на піт-стопі, в Бахрейні розбив машину в п"ятницю і не розібрався з кнопками на старті, відкотившись на дев"яте місце до кінця першого кола. Зіткнення з Алонсо на виході з третього повороту поставило крапку в невдалому уїкенді, про який Льюісу потрібно скоріше забути".

DailyMail: "Що це? Синдром другого сезону? Льюіс розуміє, що потрібно виправдовувати очікування і не справляється з пресингом? Як би то не було, в McLaren повинні знайти відповідь і внести корективи на Гран-прі Іспанії.

Окремі фрагменти мозаїки, яка склалася в неділю, ми бачили протягом усього уїкенду. Розбивши машину в п"ятницю і показавши 18-й час у суботу вранці, Хемілтон втратив самовладання, розмахуючи кулаками при спробі обгону Сато і Фізікелли. Уболівальники відмітили подібні жести і в гонці, а її підсумок став наслідком неймовірної кількості помилок, не допустимих за ситуації, коли суперник має перевагу.

Масса прекрасно справився з пресингом, перемігши після двох невдалих гонок, чи справиться Льюіс?"

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Британська преса розкритикувала Хемілтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі