вівторок, 29 березня 2011 16:27

Британці ненавидять "Манчестер Юнайтед" більше, ніж McDonald's

Британці ненавидять "Манчестер Юнайтед" більше, ніж McDonald's

Найненависнішою компанією у Великобританії виявився футбольний клуб "Манчестер Юнайтед", пише The Daily Mail. Згідно з результатами опитування Online Opinions, його не люблять 26 відсотків британців.

За словами представника Online Opinions, які наводяться на сайті телеканалу ESPN, "Манчестер Юнайтед" став заручником власної успішності. Проти нього проголосували в основному фанати інших футбольних клубів (тільки в Англії існує 21 рівень футбольних ліг, а число клубів вимірюється тисячами).

"Манчестер Юнайтед" в рейтингу нелюбимих компаній випередив авіаперевізника-дискаунтера Ryanair і найбільшу в країні енергетичну компанію British Gas, які набрали 23 і 22 відсотків голосів відповідно. За ними слідують McDonald's (19 відсотків) і фінансова група компаній RBS (17 відсотків).

На сайті ESPN наголошується, що британці не люблять фінансові компанії через те, що вони успішні, а їх керівництво отримує великі бонуси. Неприязнь до Ryanair, найпопулярнішого авіаперевізнику в країні, журналісти пояснюють тим, що компанія бере збори за багаж, а купити квитки можна тільки за допомогою кредитної картки.

У десятці ненависних фірм Великобританії також виявилися Lloyds Bank, мережа кав'ярень Starbucks, телекомунікаційні BT, Sky і бюджетний авіаперевізник easyJet. Всього в дослідженні Online Opinions взяли участь 1000 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Британці ненавидять "Манчестер Юнайтед" більше, ніж McDonald's». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі