четвер, 21 жовтня 2010 15:21

Бріггс з лікарняного ліжка заявив про реванш

Бріггс з лікарняного ліжка заявив про реванш

38-річний американський боксер важкоатлет Шеннон Бріггс після поразки в титульному бою від Віталія Кличка на спеціально скликаній прес-конференції в одній з лікарень Гамбурга повідомив пресі, що хоче реваншу.

Після бою з Кличком-старшим лікарі знайшли в "Гармати" Бріггса зламану ліву вилицю і ніс, а також порвані зв'язки в лівій руці, у зв'язку з чим, на американця чекає операція на цьому тижні.

"Я хочу реваншу! Якщо він відбудеться, буду битися двома руками. У минулому бою я бився однією рукою, і це був найважчий в моєму житті поєдинок", - сказав Бріггс журналістам, поскаржившись на травму руки, через яку він не міг повноцінно викладатися в бою.

Відразу після бою до Бріггса в лікарню завітали брати Клички, які поговорили з боксером по душах і побажали йому швидкого одужання.

Нагадаємо, 16 жовтня в Гамбурзі Віталій Кличко переміг за очками американця Шеннона Бріггса, відстоявши свій титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Бріггс з лікарняного ліжка заявив про реванш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі